WINTER COLLECTION 2020 IS AVAILABLE

Jongens Collectie

Iedere jongen verdient het kledingmerk met de laatste fashion stijl. Zoek je naar trendy, stoere of sportieve kleding voor jongens? Crush Denim is altijd bezig met nieuwe stijlvolle kleding uitbrengen voor jongens. Comfortabele kleding die jou van top tot teen volledig zelfverzekerd laat uitstralen. Jongensbroeken, jongens polo’s, jongens truien en nog veel meer. Voor jongens van elke leeftijd. Laat je inspireren door de laatste mode bij Crush Denim, het kledingmerk voor jongens wat ze met zelfvertrouwen dragen!

Jongens kleding

Jongens willen graag laten zien waar ze voor staan en willen hun persoonlijkheid uitstralen met kleding. Jongens weten wat ze mooi vinden en hoe ze het kunnen combineren met hun  jassen of jongensbroeken. Je kent het wel, jouw favoriete kleur met een coole print of tekst. Voor iedere gelegenheid kan je de jongenskleding van Crush Denim dragen. Stoere truien, trendy T-shirts en comfortabele polo’s, dit allemaal kan je vinden bij Crush Denim. 

Merkkleding jongens

Met ons assortiment kan je eindeloos kleren combineren. Onze verscheidene kleuren zijn toepasselijk in ieder seizoen. Gele truien gecombineerd met trendy blauwe jeans broeken. Bij Crush Denim vind je de mooiste kleding, wat geschikt is voor schooldagen of voor een feestje. Iedere jongen is het aan het oriënteren op wat hij leuk vindt aan kleding. Ze veranderen zo snel en hebben flinke groeispurten. Daarom is het belangrijk om de juiste jongenskleding te kopen, voordat ze niet meer passen. Ze leven in het moment, dus laat de kansen niet liggen om Crush Denim te kiezen als jongenskleding merk. Een goed basis aan zelfvertrouwen, is belangrijk voor de ontwikkeling als jongen. 

Verantwoord

Crush Denim heeft de focus op de laatste fashion voor jongenskleding. We halen onze inspiratie uit de modewereld. Daarnaast streven wij naar een eerlijke handel tussen de fabrieken en Crush Denim. De medewerkers van onze productielijn werken met eerlijke werktijden en worden goed verzorgd. Hiermee weet jij dat elke jongens kledingstuk met zorg is gemaakt. Naast dat wij zorgen voor onze medewerkers, betrekken wij ook de fair trade producten in ons assortiment. Het katoen dat gebruikt wordt voor productie, heeft geen betrekking tot het uitbuiten van de boeren. Oftewel aandacht aan het personeel en aandacht aan de boeren. Zo nemen we samen de stappen voor een beter wereld. Wil je meer weten over onze maatschappelijk verantwoordelijke onderneming? Bekijk dan onze MVO-pagina!

Contact

Heb jij nog vragen over onze jongens collectie of wil je meer weten over Crush Denim? Dan kan je ons een mailtje sturen naar support@crush-denim.com of je kunt ons bellen op het nummer +31 020 449 9005. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Onze professionals zullen jouw vragen beantwoorden. Volg ons ook op Instagram en Facebook. Daar is het ook mogelijk om je vragen te stellen. Benieuwd naar onze collectie? Bekijk hier voor onze jongens collectie!

Zoeken

Mijn winkelwagen