WINTER SALE UP TO 40% DISCOUNT

Jongens Jassen

Op zoek naar de leukste jassen voor kinderen? Dan ben je bij Crush Denim aan het juiste adres. Crush Denim is het kindermerk voor zowel jongens als meisjes. Met ons ruime assortiment zit je bij Crush Denim altijd goed. Of je nu een shirt, broek of trui wilt bestellen voor kinderen, wij hebben ze voor jou! 

Winterjas kids

Onze winterjassen voor kinderen zijn dan zeker een aanrader. Crush Denim is dan ook altijd op de hoogte van de laatste trends winterjassen voor kinderen. Zo kan je al een stoere parka jas voor jongens bij Crush Denim bestellen. Mocht je voorkeur eerder uitgaan naar een kortere variant, dan zijn de bomber jassen ideaal. 

Zomerjas voor kinderen

Ook de leukste zomerjassen voor kinderen bestel je bij Crush Denim. Bij Crush Denim vind je de leukste soorten zomerjassen voor kinderen. Door ons ruime assortiment is er altijd genoeg keuze. 

Tussenjas jongens 

In Nederland komt het wel eens vaker voor dat het weer snel omslaat. In de zomer kan het opeens flink koud worden of in de winter juist wat warmer. Onze tussenjas biedt dan de juiste uitkomst. Onze tussenjassen zijn geschikt om te dragen tijdens ieder seizoen.

Kinderjassen jongens

Waarom zou je onze jassen kopen? Er zijn meerdere factoren waarom Crush Denim de juiste keuze is om onze jassen voor kinderen te kopen. Onze jassen zijn zeer warm en zijn van zeer goede kwaliteit gemaakt. De stoffen zijn vrij duurzaam en zal niet snel kapot gaan. Hierdoor zullen de winterjassen, zomerjassen en tussenjassen voor kinderen een grote rol spelen op langer termijn. Deze jassen zullen goed matchen met onze sweaters, T-shirts en onze jeans voor jongens.  

MVO

Al onze winterjassen voor kinderen en overige kledingstukken zijn van de hoogste kwaliteit. Naast dat Crush Denim hoge kwaliteit en goede service verlenen belangrijk vindt, vinden wij het ook heel belangrijk om maatschappelijk verantwoordelijk te ondernemen.

Een groot gedeelte van onze kleding wordt in Bangladesh geproduceerd. Om er zeker van te zijn dat de werknemers in deze fabrieken goed worden behandeld en in de juiste werkomstandigheden de kleding kunnen produceren, heeft deze fabriek het Bangladesh akkoord getekend. Hiermee kunnen wij de veiligheid van onze werknemers waarborgen.

Om na te gaan of dit ook wordt nageleefd in deze fabriek, worden er regelmatig controles uitgevoerd in deze fabrieken. Onze eigen professionals brengen dan een bezoekje, zodat we er zeker van zijn dat de werknemers in goede omstandigheden de kleding kunnen produceren. WIl je meer weten over onze MVO-beleid? Bekijk dan onze MVO-pagina!

Contact

Heb jij nog vragen over de zomerjas of winterjas voor jongens of wil je meer weten over Crush Denim? Dan kan je ons een mailtje sturen naar support@crush-denim.com of je kunt ons bellen op het nummer +31 020 449 9005. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Onze professionals zullen jouw vragen beantwoorden. Volg ons ook op Instagram en Facebook. Daar is het ook mogelijk om je vragen te stellen. 


Benieuwd naar onze collectie? Bekijk hier voor onze jongens jassen!

Zoeken

Mijn winkelwagen