BLACK FRIDAY 40% DISCOUNT ON WINTER COLLECTION

Jongens Polo's & T-shirts

De leukste T-shirts en polo’s voor jongens haal je bij Crush Denim. De trendy printjes en designs maken de shirts vrijwel tijdloos. Je kan de leukste combinaties maken met onze T-shirts en polo’s voor kinderen. Of je het nou in de lente, zomer of herfst zal dragen, de kleuren en modellen kan je altijd kunnen dragen naar school of naar een feestje. Wij willen graag dat ieder T-shirt en polo gedragen kan worden door vele kinderen. Daarom kiezen wij ervoor om onze maten vanaf maat 104 tot en met maat 176 beschikbaar te stellen. Twijfel je over de juiste maat? Dan kan je onze maattabel gebruiken, om de juiste maat te kiezen.

Jouw outfit

Het dragen van een kinder T-shirt of kinder polo kan je op diverse manieren combineren met een stoere skinny jeans of een vette korte broek voor in de zomer. Zo kan je bijvoorbeeld een rode polo voor jongens zeer leuk dragen met onze skinny jeans. De rode polo zullen jongens erg leuk staan en zeker opvallen door de kleur rood. Ook op feestjes zal een rode polo op jongens erg leuk staan en erg uitblinken tegenover de andere kinderen. Ook een T-shirt is altijd mogelijk om te dragen. Want als de jongen het koud heeft, hoeft die alleen maar een hoodie of een trui bovenop dragen. Oftewel een T-shirt is echt bedoeld voor ieder seizoen! Ben je er nog niet uit welke T-shirt of polo leuk zal staan de kinderen? Bekijk dan onze jongenscollectie, waarbij je alle items kunt zien.

Hoge kwaliteit kleding

Onze T-shirts en polo’s voor kinderen zijn van hoge kwaliteit katoen en andere materialen gemaakt. Want naast het kiezen van trendy kleuren en modellen, is het van groot belang dat de kledingstukken ook heerlijk zitten en van goede kwaliteit is. Een T-shirt zal lang moeten meegaan, zeker als de jongens buitenspelen. Want ook op feestjes kan het wel gebeuren dat ze onverwachts buiten gaan spelen of een potje voetballen, als het mooi weer is. Jongens zijn nou eenmaal kinderen die wat ruwer spelen dan de meiden. Een zelfverzekerde jongen is een jongen die trots is op zijn trendy en kwalitatieve hoge outfit. Zijn stijl met onze Crush Denim kleding.

MVO

Naast dat wij voor kwalitatieve kleding gaan, kiezen wij er ook bewust voor om onze medewerkers de beste werkomstandigheden te geven. Want onze kleding wordt in veilige fabrieken geproduceerd in Bangladesh. Wij waarborgen de veiligheid, door verschillende instanties onze fabrieken te controleren. Zo weten wij zeker dat jouw kleding in goede handen is. Wil je meer weten over onze maatschappelijk verantwoordelijk onderneming? Bekijk dan onze MVO-pagina!

Contact

Heb jij nog vragen over onze polo’s of T-shirts voor jongens of wil je meer weten over Crush Denim? Dan kan je ons een mailtje sturen naar support@crush-denim.com of je kunt ons bellen op het nummer +31 020 449 9005. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Onze professionals zullen jouw vragen beantwoorden. Volg ons ook op Instagram en Facebook. Daar is het ook mogelijk om je vragen te stellen. 


Benieuwd naar onze collectie? Bekijk hier voor onze jongens polo’s & T-shirts!

Zoeken

Mijn winkelwagen