OP WERKDAGEN VOOR 17H BESTELD, DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS

Jongens Truien

Warme, stylish jongens truien vind je bij Crush Denim! Wij doen altijd ons best om een leuke, betaalbare collectie voor de jongens beschikbaar te stellen. Verder vinden wij het belangrijk dat de kleding van Crush Denim altijd van hoge kwaliteit is.

Jongens trui

Een trui is een veel gedragen kledingstuk tijdens de koude dagen. Ook onder de jongens is het een item wat erg makkelijk uit de kast getrokken wordt, als je even niet weet wat je aan moet die dag. Truien zijn namelijk met van alles te combineren en je kunt niet snel een foute combinatie maken. Binnen het assortiment van Crush Denim bieden wij ook veel verschillende soorten truien aan, in verschillende kleuren en maten. Zo hebben wij neutrale kleuren die met alles gematched kunnen worden, zoals een witte jongens trui. Ook kan je bij ons ook terecht voor felle kleuren, zoals een rode jongens trui als je wilt opvallen.

Jongens trui met capuchon

Veel jongens houden ervan om een kledingstuk met capuchon te dragen, daarom biedt Crush Denim ook vele truien met capuchon oftewel hoodies aan. Een hoodie zit erg comfy en heeft een sportief uiterlijk. Je kan dit combineren met zowel een toffe spijkerbroek of skinny jeans als een joggingbroek. Voor een casual trui met een leuk, opvallend design kun je een kijkje nemen bij de longsleeves, deze truien staan stoer op een denim broek. 

Hoge kwaliteit jongens truien

Crush Denim kiest er bewust voor om de kleding van hoge kwaliteit te maken. Zo kan iedere jongen met veel vrijheid buitenspelen, zoals klimmen in bomen, buiten crossen met z’n fiets of heerlijk buiten voetballen. Want een kind dat zich lekker in zijn vel wilt zitten, zit het lekkerst in zijn vel met hoge kwalitatieve trendy kleding. Onze kleding wordt gemaakt in het buitenland, Bangladesh om precies te zijn. Kwalitatief hoge kleding kan alleen geproduceerd worden, als de medewerkers ook goed worden behandeld. Daarom hebben wij diverse afspraken gemaakt met instanties in Bangladesh, dat er goede controle is op onze medewerkers. Oftewel, wij kiezen er bewust voor om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wil je meer weten over ons beleid? Bekijk dan onze MVO-pagina.

Trui jongens kopen?

Heb jij nog vragen over het kopen van jongens truien of wil je meer weten over Crush Denim? Dan kan je ons een mailtje sturen naar support@crush-denim.com of je kunt ons bellen op het nummer +31 020 449 9005. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Onze professionals zullen jouw vragen beantwoorden. Volg ons ook op Instagram en Facebook. Daar is het ook mogelijk om je vragen te stellen.


Benieuwd naar onze collectie? Bekijk hier voor onze jongens truien!

Zoeken

Mijn winkelwagen