WINTER SALE UP TO 40% DISCOUNT

Meisjes Denim

Bij Crush Denim vind jij de leukste en stoerste outfit voor ieder gelegenheid. Met ons assortiment kan je diverse soorten soorten en stijlen combineren. Ben jij op zoek naar de leukste skinny jeans voor meisjes? Dan zit je hier op de juiste plek. Je vindt hier de leukste jeans voor meisjes met diverse kleuren, zoals de bekende blauwe denim jeans. Wij houden met alle meisjes rekening mee, dus je kan een jeans kopen vanaf maat 104 tot en met 176. Twijfel je over de juiste maat? Gebruik dan onze maattabel bij de leukste jeans voor meisjes. 

Hoge kwaliteit

Met onze jeans voor meisjes kunnen ze zorgeloos de dag door. Door de hoge kwaliteit van onze jeans, kunnen ze los gaan op het schoolplein, lekker fietsen en hangen aan elk klimrek. De jeans zijn een combinatie van denim en katoen. Door de betrouwbaarheid van onze broeken, zullen ze er lang van kunnen genieten. Binnen ons assortiment is er zeker een broek die echt bij het meisje past. 

De juiste stijl

Binnen ons assortiment aan jeans voor meisjes, vind jij de leukste en mooiste broeken voor iedere gelegenheid. Want een zelfverzekerd meisje zit lekker in haar vel, als ze ook de leukste en nieuwste trendy kleding kan dragen. Met onze collectie maak je de leukste combinaties. Zo heb je al een leuke lichtblauwe mid waist model jeans. Dit kan je zeer leuk combineren met een bloesje of een truitje voor in de winter. De jeans van Crush Denim zijn ook geschikt om te dragen op speciale gelegenheden, zoals een feestje. Denk hierbij aan de zwarte jeans met een uniek printje. Dit is zeer leuk te combineren met een T-shirt met felle kleuren. Ze zijn skinny fit waarbij je bij sommige jeans zelfs het elastiek in de tailleband kunt verstellen. 

MVO

Wat maakt onze kleding nou zo bijzonder? Onze kleding wordt gemaakt in veilige fabrieken in het warme Bangladesh. Wij geven erg om onze werknemers binnen de fabrieken, dus zorgen wij ook goed voor hun. De veiligheid van onze medewerkers wordt goed bewaakt en de gebouwen worden dan ook vaak gecontroleerd. Deze controles worden uitgevoerd door diverse experts die in het Bangladesh Accord zitten. Ook houden andere experts de arbeidsomstandigheden nauw in de gaten met behulp van ‘Social Compliance audits’. Hierdoor verkleinen zij de kans dat de werknemers overwerken of niet goed worden behandeld. Wil je meer lezen over onze MVO beleid? Ga dan naar onze MVO-pagina.

Contact

Heb jij nog vragen over onze jeans voor meisjes of wil je meer weten over Crush Denim? Dan kan je ons een mailtje sturen naar support@crush-denim.com of je kunt ons bellen op het nummer +31 020 449 9005. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Onze professionals zullen jouw vragen beantwoorden. Volg ons ook op Instagram en Facebook. Daar is het ook mogelijk om je vragen te stellen. 


Benieuwd naar onze collectie? Bekijk hier voor onze meisjes denims!

Zoeken

Mijn winkelwagen