BLACK FRIDAY 40% DISCOUNT ON WINTER COLLECTION

Meisjes Jassen

Je vindt bij Crush Denim de leukste meisjes winterjas en zomerjas voor iedere gelegenheid. Met onze zomerjas en winterjas voor meisjes maak jij je outfit compleet. De jas geeft je outfit dat ene extraatje, waarbij je direct opvalt. Want in Nederland verandert het weer zo snel, dat je goed beschermd moet zijn. Daarom heeft Crush Denim de laatste trendy jassen voor ieder meisje. Wij houden ook rekening met de maten, daarom is het mogelijk om jouw jas te kopen vanaf maat 104 tot en met maat 176. Twijfel je over de juiste maat? Gebruik dan onze maattabel om de juiste zomerjas of winterjas uit te kiezen. 

Meisjes zomerjas

Voor in de zomer is het belangrijk naast de leukste Crush Denim shirts, ook een leuke trendy zomerjas aan te doen. Tijdens de zomer kan jij er tip top uitzien met onze zomerjas voor meisjes. Ze zijn ontworpen aan de hand van de laatste trends en dat kun je ook wel degelijk zien! De fleurige kleuren en modellen zijn helemaal van deze tijd. Nadat je de zomerjas voor meisjes zult kopen, zal je merken dat je een zeer unieke jas draagt in de zomer. Oftewel; je zult opvallen met onze unieke jassen in de zomer.

Winterjas

Altijd een comfortabele meisjes winterjas met bontkraag willen hebben? Dat hebben wij zeker bij Crush Denim! Wat jij mooi vindt, hebben wij binnen ons assortiment. Net als de zomerjassen, volgen wij ook de laatste trends van de winterjassen voor meisjes. Dus naast dat je er leuk uit ziet, ben je ook nog eens goed beschermd tegen de kou. Want onze winterjassen zijn lekker dik en zullen je echt goed beschermen tegen de kou. En omdat de winterjas voor meisjes een bontkraag bevat, zul je ook nog eens goed beschermd zijn tegen de wind rondom je oren. 

Hoge kwaliteit jassen

Zowel de zomerjassen, als de winterjassen voor meisjes zijn van hoge kwaliteit. Dit zul je merken op de manier waarop het is gefabriceerd. Zo kan je lekker jezelf zijn en je ding doen. Zowel het materiaal aan de buitenzijde, als de voering zal op z’n plek blijven zitten tijdens de buitenactiviteiten die je dagelijks zal uitvoeren. Op deze manier kan je lekker genieten van buiten rennen, fietsen en lekker hangen aan het klimrek. Een zelfverzekerd meisje zit lekkerder in haar vel, als ze er comfortabel in kan bewegen en er leuk uit ziet! Onze winterjas en zomerjas voor meisjes kan je leuk combineren met onze jeans en sweaters voor meisjes. Bekijk onze andere pagina’s voor leuke meisjeskleding

MVO

De kleding van Crush Denim heeft een uniek achtergrond, namelijk dat onze kleding in zeer veilige fabrieken worden gefabriceerd in Bangladesh. Wij geven erg veel om onze medewerkers in onze fabrieken. Om de veiligheid en werkomstandigheden goed te waarborgen, werken wij nauw met diverse instanties die de veiligheid en werkomstandigheden van onze medewerkers controleren. Zo werken wij met de ‘Social Compliance audits’ en hebben wij de ‘Bangladesh Accord’ afgesloten. Wil je meer weten over onze MVO-beleid? Bekijk dan onze MVO-pagina.

Contact

Heb jij nog vragen over de zomerjas of winterjas voor meisjes of wil je meer weten over Crush Denim? Dan kan je ons een mailtje sturen naar support@crush-denim.com of je kunt ons bellen op het nummer +31 020 449 9005. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Onze professionals zullen jouw vragen beantwoorden. Volg ons ook op Instagram en Facebook. Daar is het ook mogelijk om je vragen te stellen.


Benieuwd naar onze collectie? Bekijk hier voor onze meisjes jassen!

Zoeken

Mijn winkelwagen