WINTER SALE UP TO 40% DISCOUNT

Meisjes Shorts

Een short is een kort broekje dat tot boven de knie valt. Dit is een erg veel gedragen kledingstuk in de zomer, maar kan even goed in de herfst of de winter gedragen worden op een legging of een panty. Bij Crush Denim verkopen wij enkel fashion items van topkwaliteit en zo ook onze meisjes shorts.

Korte broek meisjes

Bij Crush Denim bieden wij de leukste kledingstukken voor kinderen aan, waaronder korte broeken voor meisjes. In de zomer zijn deze erg leuk te combineren met bijvoorbeeld een leuk topje in een felle kleur, maar deze kunnen ook prima onder een sweater als het buiten wat frisser is. Natuurlijk wil je ook met de koudere dagen de leukste outfits kunnen combineren en wat variatie in de kledingkast helpt daar natuurlijk bij. De korte broeken voor meisjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, afhankelijk van het seizoen. Zo hebben wij onder andere stoffen shorts, maar ook denim shorts die afwisselen gedurende het jaar en de trends.

Crush Denim shorts kinderen 

De shorts voor kinderen van Crush Denim zitten erg comfortabel en zijn makkelijk te combineren met verschillende fashion items. Zo is het leuk om de short met een simpel t-shirt te combineren en daarnaast wat leuke accessoires aan je outfit toe te voegen. Hierdoor worden er rustige met drukke items gecombineerd. Het is maar net waar jij van houdt! Naast onze shorts voor meisjes hebben wij natuurlijk ook korte broeken voor jongens. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en soorten. Ben jij benieuwd naar de shorts voor jongens? Bekijk dan de korte broeken voor jongens

Waarmee te combineren?

Zoals je hierboven misschien wel hebt gelezen, kan een korte broek op allerlei manieren gestyled worden. En juist om die reden zou iedereen een short in de kast moeten hebben! Het kan een outfit namelijk casual, zomers en zelfs feestelijk laten ogen. Ook is het natuurlijk mogelijk om er een leuke riem op te dragen met een blouse erboven voor serieuze gelegenheden. En een leuke glitter top maakt de outfit juist wat speelser en juist ideaal voor een feestelijke gelegenheid! Bekijk ons aanbod en creëer jouw volledige outfit!

Shorts meisjes kopen?

Heb jij nog vragen over het kopen van de meisjes shorts of wil je meer weten over Crush Denim? Dan kan je ons een mailtje sturen naar support@crush-denim.com of je kunt ons bellen op het nummer +31 020 449 9005. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Onze professionals zullen jouw vragen beantwoorden. Volg ons ook op Instagram en Facebook. Daar is het ook mogelijk om je vragen te stellen.


Benieuwd naar onze collectie? Bekijk hier voor onze meisjes shorts!

Zoeken

Mijn winkelwagen