BLACK FRIDAY 40% DISCOUNT ON WINTER COLLECTION

Meisjes Topjes & T-shirts

Bij Crush Denim vind jij de leukste shirts en topjes voor meisjes voor iedere gelegenheid. Met onze shirtjes en topjes maak jij je outfit compleet. Ben jij op zoek naar dat ene topje met de schattigste opdruk en shirts waar je mee op valt in de klas? Dan hebben wij datgene waar jij naar op zoek bent! De nieuwste trends en stijlen vind je bij Crush Denim. Wij bieden onze topjes en shirts aan vanaf maat 104 tot en met maat 176. Twijfel je over de juiste maat? Gebruik dan onze maattabel en vindt jouw perfecte shirts en topjes.

Jouw stijl, onze kleding

Wat jij mooi vindt, hebben wij binnen ons assortiment. De leukste opdrukjes op shirts en de stoerste topjes voor meisjes. Bekijk ons assortiment en je zult je verbazen dat wij net zoveel houden van kleur als jij. Wij volgen de laatste de hippe trends en zorgen dat jij er tip top uitziet als je naar school of naar een feestje gaat. Want een zelfverzekerd meisje is een meisje dat tevreden is met haar outfit. Ben je benieuwd naar hoe je je shirtjes kan matchen met andere kleding? Bekijk dan naar onze jeans en rokjes. Hiermee ben jij klaar voor de lente, zomer en herfst! En voor in de warme zomer kan je ook onze shorts bekijken. Combineer eindeloos met de nieuwste trends meisjes shirts en topjes van Crush Denim. 

Hoge kwaliteit meisjes topjes en shirts

De kleding van Crush Denim is van hoge kwaliteit. Zo kan jij genieten van jouw topjes en shirts het gehele jaar door. Elk seizoen is het mogelijk om de meisjes shirts en tops te dragen. Zowel lange mouwen als de korte mouwen. Door de kwalitatieve shirts kan je lekker buitenspelen, opvallen op je fiets en hangen aan het klimrek. Oftewel; je kan lekker jezelf zijn! Tijdens herfst en lente kan het natuurlijk af en toe frisjes zijn. Daarom kan je ook jouw outfit combineren en onze jassen dragen om toch lekker warm te blijven. Zijn de shirts of topjes voor meisjes niet waar je naar op zoek bent? Bekijk dan ons assortiment aan de leukste sweaters en truien voor meisjes.

MVO

Wij van Crush Denim laat jouw leukste kleding fabriceren in het warme Bangladesh. Omdat er in het verleden nare gebeurtenissen zijn geweest, kiezen wij er bewust voor om onze medewerkers goed te behandelen. Diverse experts van het ‘Social Compliance audits’ checken of de medewerkers goed worden behandeld, zodat een onafhankelijke instantie de waarde van de medewerkers waarborgt. Met andere woorden; onze taak is dat de medewerkers de juiste werkomstandigheden krijgt en de experts controleren dit nauwkeurig. Naast dat de medewerkers de juiste werkomstandigheden krijgen, zorgen wij er ook voor dat de fabrieken waar ze in werken, ook zeer veilig is. Want het maken van meisjes shirts en topjes, moet in een veilige omgeving gedaan worden. Ook hiervoor is er een onafhankelijke instantie genaamd ‘Bangladesh Accord’, die de veiligheid van de fabrieken controleren. Hierdoor zorgen wij ervoor dat onze medewerkers en gebouwen goed worden onderhouden. Wil je meer lezen over onze MVO-beleid? Gan dan naar onze MVO-pagina.

Contact

Heb jij nog vragen over onze meisjes shirts en topjes of wil je meer weten over Crush Denim? Dan kan je ons een mailtje sturen naar support@crush-denim.com of je kunt ons bellen op het nummer +31 020 449 9005. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Onze professionals zullen jouw vragen beantwoorden. Volg ons ook op Instagram en Facebook. Daar is het ook mogelijk om je vragen te stellen.


Benieuwd naar onze collectie? Bekijk hier voor onze meisjes topjes & shirts!

Zoeken

Mijn winkelwagen