WINTER SALE UP TO 40% DISCOUNT

Meisjes Vesten

Een vest is een kledingstuk wat over een top, t-shirt, trui of blouse gedragen wordt. En vooral in Nederland, waar het weer nogal wisselvallig is, is het ideaal om laagjes te dragen. Een vest is daarom een ideaal geschikt kledingstuk! Bekijk het aanbod van Crush Denim voor al onze meisjes vesten.

Vesten voor meisjes

Vesten hebben meestal een stoer uiterlijk en kunnen daarom erg leuk gecombineerd worden met een toffe spijkerbroek of een comfortabele joggingbroek. Ook is een vest ideaal voor als het buiten net te warm is voor een jas, maar ook net te koud is om alleen in een top naar buiten te gaan. Soms is een vest net datgene wat jouw outfit helemaal afmaakt. Onze vesten voor meisjes zijn makkelijk te combineren met verschillende fashion items, zo kun je hiermee een stoere, sportieve en zelfs een ‘girly’ outfit creëren. 

Kinder vest

Crush Denim is het iconische kledingmerk voor kinderen van nu. Onze kledingstukken zijn stuk voor stuk afgestemd op de nieuwste trends en zijn dan ook allemaal gemaakt van premium kwaliteit stoffen. Onze kinder vesten voelen zacht aan en zitten erg comfortabel. Het leuke aan een vest is dat je het open, maar ook gesloten kan dragen. Als je de rits open laat, is het leuk om hieronder een mooi topje aan te doen die zeker gezien mag worden. Ook voor als het wat kouder is, is het handig om over een neutraal topje in een simpele kleur een warm vest te dragen. Naast onze meisjes vesten, verkopen wij dan natuurlijk ook jongens vesten.

MVO

Bij Crush Denim kan je er op rekenen dat de kleding van hoge kwaliteit is. De stoffen die zijn gebruikt, zullen lang meegaan. Zo kan het meisje vrij zijn in haar activiteiten. Want een verzekerd meisje, is een meisje dat haar kleding fijn comfortabel vindt zitten tijdens haar buitenactiviteiten. Omdat wij graag willen dat onze kleding van goede kwaliteit wordt geleverd, zorgen wij er ook voor dat onze medewerkers de beste werkomstandigheden krijgen. Daarom kiezen wij ervoor dat onze medewerkers in Bangladesh in veilige en goed onderhouden fabrieken werken. Dit is afgesproken met het ‘Bangladesh Accord’. Wil je meer lezen over ons maatschappelijke verantwoordelijke onderneming? Ga dan naar onze MVO-pagina!

Meisjes vesten kopen?

Heb jij nog vragen over het kopen van de vesten voor meisjes of wil je meer weten over Crush Denim? Dan kan je ons een mailtje sturen naar support@crush-denim.com of je kunt ons bellen op het nummer +31 020 449 9005. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Onze professionals zullen jouw vragen beantwoorden. Volg ons ook op Instagram en Facebook. Daar is het ook mogelijk om je vragen te stellen.


Benieuwd naar onze collectie? Bekijk hier voor onze meisjes vesten!

Zoeken

Mijn winkelwagen